Uncategorized @ro

Finisaj imprejurul piscinei

By octombrie 3, 2018 No Comments

    In calitate de finisaj imprejurul piscinei puteti folosi mai multe materiale, dar cu siguranta cel mai bun si mai efectiv dintre ele este gresia portelanata. La fel ca si gresia portelanata, mozaicul este o solutie perfecta pentru infrumusetarea suprafetei interne si externe ale piscinei. Gresia portenalanat nu doar este frumoasa, dar si poseda calitati anti-alunecare. Iar in cazul ca veti finisa picina cu gresie portelanata, puteti fi increzuti in fiabilitatea acesteia. Datorita gresiei portenalante, puteti oferi piscinei Dvs un aspect placut.

   Gresia portelanata este foarte durabila si rezistenta. Materialul natural consta din urmatoarele componente caolin, argila, minerale, feldspat si alte componente.

   Compania Neostil ofera gresie portelanata Mirage, care este fabricata de o companie italiana ce foloseste cele mai inovatoare tehnologii pentru fabricarea tipurilor de placi din gresie portelanata.

   Gresie portelanata Mirage – are un stil de neegalat si o calitate superioara, ce va va deservi o perioada de timp foarte indelungata.

   Materialul de tip italian are o multime de calitati, din aceasta cauza este distins dintre celelalte materiale si totodata este o solutie ideala pentru finisajul piscinei. Gresia portelanata nu putrezeste, nu arde, nu se dizolva si nu absoarbe umezeala. Placile din gresie portelanata sunt foarte rezistente la friguri si la alti factori mecanici. Aceste placi sunt folosite in interiorul si in exteriorul piscinelor.

   Gresia portelanata nu doar are o frumusete speciala, dar si are proprietati anti-alunecare, ce ofera placilor o popularitate in intreaga lume.

   De asemenea va oferim si mozaic pentru piscina.

   NEOSTIL va ofera cele mai calitative colectii de gresie portelanata de diverse nuante de culori.