Hamam

Piscinele SPA sunt niste locuri relaxante pentru singuratate si meditatie. Piscinele SPA se potrivesc de minune pentru odihna cu familia sau prietenii, de asemenea vor fi o optiune indispensabila pentru aspectul locuintei Dvs sau pentru o seara romantica cu persoana draga.

Compania NEOSTIL

Compania Neostil vă propune Baia Turcească, în denumirea originală Hamam, este o baie cu aburi cu o temperatură de maxim 40° C. Baia este compusă dintr-o zonă netedă de mozaic încălzit, de aproximativ 4 mp, pe care se realizează terapia şi o zonă de aşteptare formată din bănci de mozaic încălzit

Hamam de la compania NEOSTIL

Hammam-ul, un rasfat pentru trup si suflet!

Hammam-ul, secretul unui organism purifiat și puternic

Masaj cu intensitate variabila;
Posibilitate de a efectua proceduri crom si aromaterapie;
Efect benefic asupra sistemului nervos si cardiovascular;
Beneficiu pentru fiecare grupa de muschi si coloana vertebrala.

De ce e nevoie să ai hamam?

 • null

  Ajutor prețios impotriva răcelii și a gripei

  Daca vrei ca bolile de sezon sa te ocoleasca iarna asta, da o fugala hammam. Caldura si aburii sunt excelenti pentru curatarea profunda a cailor respiratorii.Iar ca sa te fereasca de raceala, gripa sau virozerespiratorii, hammam-ul contine si vapori de eucalipt, excelentipentru imunitate, tonus si tratarea afectiunilor respiratorii.

 • null

  Curățare profundă a pielii

  Aburii calzi patrund cu usurinta in piele si declanseaza treptattranspiratia, precum si eliminarea toxinelor si a impuritatilor dincele mai profunde straturi ale epidermei. Porii fiind deschisi,pielea respira si se regenereaza, accelerand procesul de eliminarea celulelor moarte. Corpul devine mai tonifiat, iar circulatiasanguina este vizibil imbunatatita.

 • null

  Scut impotriva stresului

  Aburii calzi ai hammam-ului sunt insotiti de regula de cromoterapie și meloterapie: culorile si muzica sunt folosite pentru inducerea unei stări de relaxare profunde. Te vei simti coplesita de multitudinea de senzatii placute care te invadează și te asigură ca nu te vei mai putea gandi la nimic in acele momente.

Companie NEOSTIL

Compania NEOSTIL ofera echipamente si utilaje de la cei mai renumiti producatori mondiali. Fiabilitatea, durabilitatea si calitatea produselor noastre sunt confirmate prin certificate de calitate. Stilul unic si atragator al piscinelor SPA de la NEOSTIL garanteaza un confort in timpul expluatarii.

(+373) 78 77 55 58
info@neostil.md
Facebook
Instagram
Youtube
Google+