Neostil - Piscine & Saune

Calitatea superioară, fiabilitatea, rezultate – sunt prioritatile activitatii noastre.

Experiența, acumulată de angajații de la “NEOSTIL” de-a lungul anilor pe piața de construcții a piscinelor și a saunelor, vă permite rezolvarea celor mai dificile probleme tehnice, precum proiectarea, construcția, montarea și instalarea oricărui echipament pentru piscine și saune.

Contactează-ne

Prioritățile activității noastre

“NEOSTIL” – companie diversificata, care este orientata spre obiceiurile si cerintele clientilor sai. Indiferent de interesele clientilor – solutii complete pentru intregul obiect – de la proiectarea partii tehnice pina la lucrarile de constructie si de montare a echipamentelor pentru piscine si saune – la cele mai avantajoase preturi.

Compania Neostil oferă o gamă de servicii

Compania «NEOSTIL» oferă o gamă completă de servicii de construcție a piscinelor, începînd cu pregătirea documentației de proiect și terminînd cu serviciile de finisare și de deservire.

 • null

  Vânzare

  Vinzarea echipamentelor pentru piscina, parcuri de apa, saune, saune turcesti, centre SPA, solarii si fintini artiziene.

 • null

  Proiectare

  Proiectarea partii tehnologice de constructie si renovare a piscinelor si saunelor.

 • null

  Montare

  Montarea instalatiilor piscinei si alte tipuri de lucrari.

 • null

  Deservire

  Deservirea si ingrijirea piscinelor.

NEOSTIL

Colaborarea pe un termen lung si volumele mari de provizii ne permite sa mentinem un nivel de pret competitiv pentru instalatiile si echipamentele de calitate superioara pentru piscine si saune.
O directie importanta a activitatii noastre – garantie pentru clientii “NEOSTIL”. Aceste sarcini sunt indeplinite cu succes de serviciile de intretinere ale companiei.
Noi speram, ca compania “NEOSTIL” va deveni un partener competent in procesul de realizare a proiectului Dvs. Suntem increzuti, ca echipa de profesionisti cu o experienta bogata a companiei “NEOSTIL” va justifica pe deplin increderea Dvs.