Saune Finlandeze

Compania NEOSTIL se ocupă cu construcția saunelor finlandeze deja nu primul an, pentru noi este important orice client. Scopul nostru principal este să îndeplinim toate cerințele clienților și sâ le realizăm visele.

Compania NEOSTIL

Compania NEOSTIL se ocupa cu construcția saunelor finlandeze deja nu primul an, pentru noi este important orice client. Scopul nostru principal este să indeplinim toate cerințele clienților și să le realiză m visele. Împreună cu Neostil – visurile se realizează!

Sauna de la compania NEOSTIL

Este o sărbătoare pentru suflet.

Dacă ați comandat o saună finlandeză la cheie în Chișinău, veți primi o calitate garantată de 100%, de care veți rămâne mulțumit.

Oferte atrăgătoare

Pentru o informație adăugătoare puteți apela managerii noștri.

Calitate

Calitatea superioara, fiabilitatea si rezultatele perfecte.

Experiență

La NEOSTIL lucrează doar profesioniști cu o vastă experiență.

Benficii sănătate

Saunele finlandeze sunt utile pentru sănătate.

Construcția

În ziua de azi, construcția saunelor se bucură de o popularitate în Moldova. Sauna poate fi folosită pentru proceduri de sănătate împotriva racelii sau altor boli, dar și pentru relaxare dupa o zi complicată sau după un antrenament fizic într-o sală de fitnes. Dacă ați decis să construiți o saună finlandeză sau o saună turcească în Chișinău, atunci trebuie să vă adresați unor specialiști cu o experiență bogată. De la experiența lucrătorilor va depinde și calitatea saunei.

Saune Infraroșii

Una dintre directiile de activitate a companiei Neostil este si constructia saunelor infrarosii sau mai numita si sauna cu cabine infrarosie.

Sauna infraroșie

Are efecte de sănătate asupra pielii umane, îmbogățește, netezește și întinerește pielea. Radiația infraroșie este fiabila, în deosebire cu radiația ultravioleta și roentgen. Dacă veți sta în saună măcar jumatate de ora, veți înlătura cu ușurința oboseala, racelile și alte boli.

O saună fără căldură

Sauna cu infraroșu – o adevărată terapie

Sauna cu infraroșu este ideală pentru persoanele care nu pot suporta căldura deoarece ea emite raze ce încălzesc direct corpul fără a crește temperatura din interiorul încăperii.

Îngrijește pielea

Eliminarea toxinelor și redă elasticitatea pielii.

Sistemul imunitar

Îmbunătățește imunitatea astfel corpul își sporește rezistența la boli.

Calitate

Calitatea superioara, fiabilitatea si rezultatele perfecte.

Durerea musculară

Infraroșiile tratează eficient durerile musculare.

Construcția

Saunele infaroșii externe sunt efectuate din laminat, placaj și alte elemente, iar sauna infraroșie internă poate fi efectuata din lemn de cedru, arin, plop. Toți arborii au efecte plăcute asupra organismului uman. În cabină sunt instalați emitatori ceramici cu radiație infraroșiie.

(+373) 78 77 55 58
info@neostil.md
Facebook
Instagram
Youtube
Google+