Piscine Publice

Parcurile de apă sunt un niște seturi complexe, care includ în sine o mulțime de instalații de atracție, piscine, topogane cu apa și multe altele.

Despre

Departe de a reprezenta un element de lux, piscina publică a devenit o necesitate și o obișnuință, un element de mare importanță, de care, orice fel de structură turistică, club sau spații similare, nu se poate lipsi, aducând clienților un plus de relaxare și o modalitate cât mai placută de petrecere a timpului liber.

Fie că este vorba de piscine sau bazine de înot acoperite sau în aer liber, de placarea, accesorizarea și echiparea acestora, noi am ales să ne ocupăm de toate detaliile în vederea satisfacerii unei game cât mai variata de cerințe.

Construcția piscinei

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor cerințelor și exigenței publice, NEOSTIL, urmărește să respecte toate normele de construire, materiale utilizate, securizare, de iluminat și igienă, recomandate la nivel european.

De respectarea acestor reguli precum și de adaptarea lucrărilor la standarde europene se ocupă echipa noastră de specialiști.

NEOSTIL se ocupă atăt de construirea piscinelor publice cât și de placarea, echiparea, accesorizarea și intreținerea acestora în cele mai bune condiții.

Oferim clienților noștri o muncă de calitate utilizând tehnologii de ultima generație și mult profesionalism. Având un portofoliu consistent, ne-am făcut remarcați pe piața de specialitate, devenind liderul numărul unu în Republica Moldova când vine vorba atât de consultanță și proiectare cât și de construirea și dotarea piscinelor Dumneavoastră.

Personalizăm orice comandă în funcție de forma și dimensiunea dorită;
Garantăm cel mai bun raport calitate-preț;
Echipă de profesioniști, ingineri, tehnicieni cu o consistentă experiență în ceea ce privește tehnologia piscinelor;
Peste 15 ani de exeperiență în domeniu.

Piscina din plastic poate fi fabricată de orice mărime, prețul se calculează individual la cerere!

Prețul este pentru cada din plastic fără lucrări de montare!

Dimensiuni

Oferta

Preț standart
6 x 3 m 1690 2590
7 x 3 m 1890 2990
8 x 4 m 2490 3890
10 x 4 m 2990 4690
25 x 8 m 10590 16990

Noi vă construim piscina!

Completați formularul!(+373) 78 77 55 58
info@neostil.md
Facebook
Instagram
Youtube
Google+