Uncategorized @ro

Alegerea materialelor de finisare

By octombrie 3, 2018 No Comments

 Finisarea piscinei – alegerea materialelor

 

   La construirea piscinei pentru odihna sau sport trebuie de ales materialul de finisare. Aceasta etapa este una dintre cele mai principale, deoarece este etapa finala, unde materialul de placare trebuie sa fie de calitate superioara si sa ofere un aspect estetic placut.

   Compania NEOSTIL ofera un complex de lucrari si materiale pentru finisarea piscinei.

   Doar la noi puteti alege si cumpara materiale pentru placarea piscinelor:

  • Faianta;
  • Mozaic;
  • Pelicula PVC.

   Fainata pentru placarea piscinelor in Moldova de la NEOSTIL – este o calitate superioara de la cei mai renumiti producatori mondiali. La alegerea faiantei este necesar sa cunoasteti, ca faianta care se foloseste in camerele de baie nu se potriveste. Pentru piscine si incaperile cu piscine se foloseste o faianta speciala, care are niste calitati mici de absorbtie a apei. La noi puteti alege diverse game de culori, dar si dimensiuni pentru diverse tipuri de suprafete. Suprafata faiantei poate fi lucioasa, mata.

   Mozaicul pentru placarea piscinelor este foarte popular in Moldova. Pretul mozaicului este un pic mai mare decit faianta. Mozaicul are o multime de avantaje, precum, practicitatea si durabilitatea, iar cu timpul nu-si pierde proprietatile estetice.

   Pelicula PVC pentru piscina – este o solutie perfecta pentru placarea piscinei. Pelicula PVC are o multime de proprietati de hidroizolare, materialul este foarte usor si are un aspect vizual placut. Preturile pentru pelicula PVC este mai mica decit celelalte materiale de placare, pelicula PVC are o durabilitate de 6 sau 7 ani.

   La compania NEOSTIL din Chisinau, puteti alege si cumpara materiale de placare a piscinelor la cele mai avantajoase preturi. Specialistii nosti va vor consulta ce materiale pentru finisare vi se potriveste piscinei Dvs.