Uncategorized @ro

Apa fara chimicale

By octombrie 3, 2018 No Comments

   Piscinele sunt unele dintre cele mai importante componente ale salilor de fitnes si a saunelor, sunt si persoane ce pot sa-si permita o piscina proprie acasa. Scaldatul in piscina are efecte pozitive asupra organismului uman.

   Doriti sa cumparati o piscina in Chisinau la un pret avantajos? Atunci trebuie sa ne apelati pe numarul de telefon indicat pe site.

   Cu timpul, apa din piscina se murdareste, insa multi gindesc ca pot sa curate piscinele si singuri cu ajutorul sistemelor de filtrare. De fapt nu este chiar asa, filtrarea si circularea apei in piscina este doar una dintre solutiile necesare pentru ingrijirea apei. Este necesar de efectuat o ingrijire completa a apei piscine, insa cu purificarea completa a apei se poate ispravi doar specialistii adevarati.

   Compania Neostil ofera servicii de ingrijire si curatare a piscinelor in Moldova.

   Ce include in sine curatarea piscinei?

   Curatarea piscinei in Moldova — este un complex de servicii de diagnosticare tehnica a piscinei, curatarea murdariei, dezinfectarea apei. La o ingrijire regulata a piscinei, apa va fi totdeauna proaspata si lina ce va oferi o prospetime placuta.

   Diagnosticarea apei piscinei.

   Pentru inceput, specialistul este obligat sa viziteze piscina si sa identifice nivelul de contaminare, apoi sa ofere solutiile necesare de dezinfectare. De obicei, specialistul analizeaza si calitatea functionarii sistemului de filtrare a apei. Diagnosticarea apei din piscina in Moldova poate fi indeplinit de specialistii nostri ce detin o vasta experienta.

   Curatarea peretilor piscinei.

   Aceasta etapa este una dintre cele mai importante. Mai intii de toate se elimina apa din piscina. Curatarea incepe odata cu umezeala peretilor si fundului piscinei. Aceasta etapa este necesara pentru a nu detereora faianta piscinei. Toata murdaria acumulata va fi identificata cu ajutorul solutiilor chimice. Este necesar de stiut cum sa lucrezi cu solutiile chimice, din aceasta cauza va recomandam sa chemati o echipa de specialisti. Solutiile chimice sunt aplicate cu ajutorul unui pistol special, iar mai apoi cu ajutorul unui dispozitiv este curatat si fundul piscinei, iar peretii sunt curatati cu mina. Mai apoi apa murdara este eliminata cu ajutorul unei pompe. mai apoi sunt lustruite detaliile mici, precum scarile si minerile. La sfirsit specialistii aplica un strat de algicide, care previn aparitia algiilor in apa piscinei.

   Procesul de curatare a piscinei este foarte important, care trebuie sa fie efectuat de un specialist.

   De asemenea specialistii nostri pot sa inlature stratul de piatra si sa spele sistemul de filtrare.

   Chemati echipa de dezinfectare de la compania NEOSTIL si veti ramine multumit.

Cu compania NEOSTIL — piscina Dvs straluceste!