Uncategorized @ro

Capace pentru piscina de la Neostil

By octombrie 3, 2018 No Comments

   In ziua de azi este foarte raspindit constructia bazinelor la casele particulare din Moldova. De asemenea o multime de piscine apar in diverse scoli, complexe sportive si de divertisment.

   Cel ce detine o piscina, se poate confrunta cu o multime de cheltuieli pentru intretinerea ei, insa daca veti decide sa cumparati un capac pentru piscina, atunci veti economisi banii semnificativ.

   De ce este nevoie de un capac pentru piscina?

   Daca piscina nu este expluatata, atunci ea trebuie acoperita cu un capac, care este special proiectat pentru piscine. Capacele pentru piscine previn patrunderea prafului si gunoiului, dar si economisesc cheltuielile necesare pentru ingrijirea piscinei. Cel mai principal avantaj este ca animalele domestice nu vor patrunde in piscina.

   NEOSTIL ofera solutii eficiente pentru acoperirea piscinelor – pavilioanele. Pavilioanele, pe care noi le oferim sunt de cea mai superioara calitate, ce folosesc doar tehnologii inovatoare.

   Avantajele principale ale pavilioanelor:

  • Creste durata sezonului de scaldat;
  • Economisire semnificativa pentru incalzirea apei din piscina;
  • Fiabilitate pentru copii si animele domestice;
  • Economisirea solutiilor chimice;
  • Previne patrunderea gunoiului in piscina;
  • Avaporarea apei este la minim, apa nu se va evapora asa de repede;
  • Ajustarea pierderii caldurii apei si aerului dinauntrul pavilionului.

   Compania noastra este gata sa ofere un asortiment larg de pavilioane pentru piscina. Principala diferenta — gabaritele, tipurile de constructii, cit si forma piscinei. De asemenea puteti comanda servicii de curatare a piscinei in Chisinau.

   Deci, daca ati decis sa cumparati un pavilion pentru piscina in Chisinau, atunci trebuie sa va adresati companiei NEOSTIL. La noi lucreaza cei mai calificati profesionisti, care sunt gata sa aleaga pavilionul necesar.

NEOSTIL – garantie de calitate superioara!