Uncategorized @ro

Cazi de baie moderne de la Neostil

By octombrie 3, 2018 No Comments

   Cada de baie este cel mai principal atribut pentru fiecare camera de baie. Cada de baie ofera posibilitatea efectuarii diverselor proceduri de igiena, ce au efecte placute nu doar asupra aspectului fizic, dar si al bunastarii omului in intregime.

   Compania Neostil ofera un asortiment larg de cazi de baie de marca HAFRO. De asemenea puteti fi interesat si de sisteme de dus din Italia.

   Hafro face parte din compania italiana Geromin. Hafro produce mini-piscine, cabine de dus si cazi de baie cu hidromasaj. Toata productia poseda certificate de calitate superioara. In prezent, cazile de baie HAFRO se bucura de o popularitate imensa in toata lumea.

   Alegerea cazii de baie — este un pas foarte competent si necesita o atirnare destul de serioasa, deoarece o cada de baie ar trebui sa va deserveasca multi ani.

   Compania Neostil va ofera cazi de baie si mobila pentru camera de baie in Moldova de calitate superioara la cel mai avantajos pret. Pentru o informatie adaugatoare contactati-ne la numarul de telefon 022-29-65-60 sau (+373) 7 943 0202.

Cu Neostil visurile se realizeaza!