Uncategorized @ro

De la ce sa incepem? (de la vise spre planuri)

By octombrie 3, 2018 No Comments

De la ce sa incepem construirea unei piscine.

 

   Constructia piscinei este un proces tehnologic complicat, ce necesita luarea in considerare a urmatoarelor lucruri:

  1. Alegerea locului si obtinerea autorizatiei de constructie.
  2. Determinarea dimensiunilor piscinei.
  3. Selectarea formei piscinei — poate fi: piscina de forma dreptunghi, forma ovala, cu trepte romane, forma rotunjita sau octogonala.
  4. Localizarea piscinei: piscina in gradina, in interiorul unei incaperi.
  5. Proiectarea constructiva a piscinei — turnat din beton armat, placat cu gresie portelanata sau cu mozaic, din beton cu pavilion, constructie din otel, sau din plastic.
  6. Sistemul de ingrijire a apei.
  7. Sistemul de filtrare a apei.
  8. Epurare bilogica si chimica a apei.
  9. Echipament special — instalatii de iluminare subacvatice, dispozitive contracurent, incalzirea apei, jaluzele plutitoare, aspirator automat, dozare chimicale si multe altele…

   Specialistii companiei NEOSTIL sunt conceputi sa rezolve probleme in procesul de constructie al piscinei, la cel mai inalt nivel.

   Specialistii nostri va vor informa despre avantajele sau trasaturile ce trebuie luate in considerare in procesul de constructie al piscinelor. Doar noi posedam cele mai inovatoare tehnologii si echipamente, specialisti de inalta calificare, ce vor realiza dorintele Dvs in realitate.

   Pentru a incepe construirea piscinei, trebuie sa va adresati unor profesionalisti, ce vor indeplini calitativ comanda Dvs intr-o perioada de timp redusa.

   Neostil foloseste doar metode noi de proiectare si constructie a piscinelor, de asemenea noi folosim doar materiale prime de calitate superioara, datorita carora putem realiza ideile clientilor in realitate.

Neostil – realizarea tuturor dorintelor!