Uncategorized @ro

Dezumidificatoare pentru piscine

By octombrie 3, 2018 No Comments

   Daca aveti o piscina SPA, posibil ca vati confruntat cu aparitia mecegaiului, care este o consecinta destul de grava cae poate provoca putregaiul si coroziunea altor materiale. De asemenea si ferestrele incep sa abureasca si creaza conditii neplacute. Toate acestea sunt din cauza umiditatii ridicate.

   Pentru a putea preveni umiditatea este nevoie de un dezumidificator pentru piscina. Compania NEOSTIL ofera un asortiment larg de utilaje dezumidificatoare, care sunt de calitate superioara si au o popularitate pe piata mondiala.

   Dezumidificatorul este un atribut de neinlocuit pentru incaperile cu piscine, cit si pentru saune. Acest dispozitiv nu doar usuca aerul, dar si va deveni un atribut de decor pentru incapere.

   Lucrul dezumidificatorului consta in ajustarea umiditatii din incapere. Datorita ventilatoarelor, aerul este pompat spre dezumidificator, unde trece prin vaporizator, care condenseaza vaporii de aer, iar dupa condensare, apa este evacuata prin sistemul de drenaj. Apoi aerul este trecut printr-un condensator, care incalzeste aerul pina la o anumita temperatura necesara.

   Puteti cumpara dezumidificatoare de calitate superioara de la compania NEOSTILl. De asemenea puteti sa va consultati cu noi pentru a alege dezumidificatorul potrivit.