Uncategorized @ro

Ingrijirea apei din piscina. Alegerea filtrului pentru piscina

By octombrie 3, 2018 No Comments

   Sunteti bine informat despre calitatea apei din conducte. In componenta ei intra o multime de microorganisme si microelemente, rugina, adaugari chimice si multe altele. Din aceasta cauza, daca ati decis sa construiti o piscina, trebuie sa planificati si sistemul de curatare a apei. Ca sistem de purificare al apei se folosesc sistemele de filtrare.

   Compania Neostil ofera atentiei Dvs o multime de filtre pentru piscine intr-un asortiment larg. Doar la noi veti gasi calitatea garantata.

   Functionalitatea oricarui filtru este sa purifice apa. Daca veti refuza instalarea unui sistem de purificare al apei, piscina Dvs va fi murdara si va avea un miros neplacut ce va influenta asupra sanatatii Dvs. Din aceasta cauza va recomandam sa cumparati filtre pentru piscine, care vor purifica apa piscinei.

   Principiul de functionare a filtrului.

   Filtrul pentru piscina este determinat nu doar sa purifice apa, dar si sa mentina prospetimea apei pentru o perioada indelundata de timp. Dupa regulile sanitare se recomanda filstrarea apei piscinei de 2-3 ori pe zi, indiferent de expluatarea piscinei.

   Principiul de functionare al filtrului este usor si simplu. Apa murdara este trecuta prin filtru, iar dupa filtrare se intoarce iarasi in piscina.

   In prezent, sistemele de filtrare sunt de diferite dimensiuni si se bucura de o popularitate foarte imensa in Moldova. Filtrul trebuie ales in dependenta de dimensiunile si tipul piscinei.

   Filtrarea piscinei este o etapa foarte importanta pentru mentinerea ape proaspete si curate, din aceasta cauza trebuie sa alegeti un sistem de filtrare de calitate superioara.

   Pentru a alege un model de filtru potrivit piscinei Dvs este necesar sa va adresati profesionistilor, care vor alege filtrul necesar.

   Compania Neostil ofera servicii de consultare, dar si de vinzare a sistemelor de filtre pentru piscine in Chisinau.