Uncategorized @ro

Instalatii sanitare pentru bai in Chisinau

By octombrie 3, 2018 No Comments

Intr-o locuinta moderna totul ar trebui sa fie nou si magnific, iar fiecare camera sa aiba ceva special, de asemenea si camera de baie. Este cunoscut, ca de la instalatiile sanitare din baie depinde confortul intregii familii. De asemenea camera de baie trebuie sa aiba o atmosfera independenta, placuta si armonioasa.

Compania Neostil ofera un asortiment larg de instalatii sanitare pentru bai in Moldova. Doar la noi veti gasi cele marcile celor mai cunoscuti producatori, ce se bucura de o popularitate mare in intreaga lume.

La Neostil puteti alege si cumpara cada de baie, robinete, sisteme de dus si multe altele.p>

Cabine de dus si cada de baie in Chisinau.

Componenta principala a baii — este cada de baie. Noi oferim cazi de baie de marcile Hafro, care apartin firmei italiene Geromin. Noi suntem bucurosi sa oferim cazi de baie de diferite dimensiuni, forme, dar si o multime de accesorii pentru ele. Daca iubiti mai mult dusul decit cazile de baie, puteti alege si cumpara instalatii pentru dus.

Robinete si obiecte sanitare.

Compania noastra ofera un asortiment larg de robinete pentru orice gust. Robinetele oferite de Neostil — este o combinatie de stil, design, functionalitate si desavirsire tehnica. Doar la noi veti gasi cele mai originale robinete, care va vor surprinde placut in fiecare zi. De asemenea puteti alege si cumpara obiecte sanitare dupa placurile Dvs, in asortiment veti gasi chiuvete, toalete si multe altele.

Mobila pentru camera de baie si altele

Doal la Neostil veti putea infrumuseta camera de baie, oferind un stil unic si placut interiorului luin in considerare chiar si cele mai mici detalii.

Contactindu-ne, specialistii nostri va vor consulta si vor alege si cumpara pentru Dvs instalatii sanitare pentru camera de baie in Moldova luin in considerare placurile fiecarora.

Neostil – calitate superioara!