Uncategorized @ro

Robinete — frumusete si functionalitate

By octombrie 3, 2018 No Comments

   Datorita asortimentului larg de robinete de la compania Neostil, puteti oferi camerii de baie un aspect de lux.

   Inca nu demult, camera de baie era considerata doar o incapere pentru necesitatile individuale igienice, insa acum camera de baie a devenit o oaza personala. Anume in acest loc ne putem retrage de la lumea inconjuratoare si ne putem bucura de placerea odihnei. Asortimentul bogat de robinete pentru camera de baie, pentru dus si alte accesorii — toate acestea va vor ajuta sa creati o camera de baie al visurilor Dvs.

   Compania Neostil ofera robinete in Moldova de marca Newform si Oras. Aceste marci combina in sine design-ul si tehnologiile inovatoare.

   Newform bucura clientii sai deja de 10 ani cu robinetele sale originale, care sunt bine cunoscute pe piata instalatiilor sanitare. Doar cu o privire spre robinetele Newform veti simti o senzatie de admiratie. Aceste senzatii apar datorita formelor, ce fac parte din principala carte de vizita a companiei.

   Сumparind robinete Newform va veti bucura de functionalitatea, eleganta si perfectiunea tehnica. De asemenea puteti cumpara carcase de dus fabricate in Italia.

   Robinetele Oras sunt niste echipamente moderne, ce sunt populare datorita calitatii superioare. Compania finlandeza se bucura de o popularitate mare datorita calitatii superioare si durabilitatii produselor sale.

   Robinetele finlandeze Oras se potrivesc cu orice interior al camerei de baie, creind un aspect si un stil ideal.

   Cumpara robinete in Moldova de la cei mai renumiti producatori mondiali la cele mai avantajoase preturi. Trebuie doar sa ne contactati la numarul de telefon indicat pe site.

Neostil — calitatea ideala a produselor sanitare!