Uncategorized @ro

Schemele piscinelor

By octombrie 3, 2018 No Comments

   Planuiti constructia piscinei? Atunci aveti nevoie de o schema pentru piscina, deoarece constructia piscinei fara ea este imposibila.

   Piscinele sunt divizate dupa modul de recirculare a apei:

 • revarsare;
 • piscine cu skimmer.

   Compania NEOSTIL ofera o revizuire mai detaliata a acestor tipuri de piscine.

   Schema de functionalitate a piscinei de tip revarsare.

   In acest tip de piscina, apa este la acelasi nivel cu bordurile piscinei. La ridicarea nivelului de apa mai sus de bordurile piscinei, apa curge intr-un asa numit gard, care este confectionat din grile pe intreaga piscina. Apa care se scurge prin acest gard nimereste intr-un rezervor de expluatare si parcurge o urmatoare circulatie:

 1. Pompa;
 2. Filtru pentru piscina;
 3. Incalzitor de apa;
 4. Tratament chimic;
 5. Intoarcerea in piscina prin duze.

   Aceasta schema se potriveste pentru piscinile, ce sunt echipate cu un sistem de capacitate de preaplin. Toate piscinile de inot functioneaza dupa aceasta schema, ce este o varianta foarte perfecta.

   Daca ati decis sa comandati aceasta schema pentru piscina, atunci compania NEOSTIL este bucuroasa sa va ajute.

   Schema de functionalitate a piscinei cu skimmer.

   In ceea ce priveste acest tip de piscina, aici nivelul apei este la un nivel mai jos decit bordul piscinei. Principiul de functionare este altul. Apa este la un nivel mai jos datorita skimmer-ului. Skimmer-ul este compus din ferestre speciale, care sunt situate inauntrul peretilor piscinei. Cind apa nimereste in skimmer, apa trece un tratament de prelucrare si trece prin urmatoarele cai:

 1. Filtru;
 2. Incalzitor de apa;
 3. Tratament chimic;
 4. Intoarcerea in piscina prin duze.

   Acest tip de schema pentru piscina necesita mult mai putine cheltuieli.

   Constructia piscinei este o provocare majora si necesita o atentie serioasa. Dar pentru ca piscina Dvs sa aiba o calitate superioara este necesar sa va adresati unor specialisti calificati, ce au o experienta bogata in acest domeniu.

   Compania NEOSTIL ofera servicii de constructia a piscinelor in Moldova. De asemenea la noi puteti sa comandati si scheme de funsctionalitate pentru piscine.

NEOSTIL – fiabilitate si calitate superioara!