Uncategorized @ro

Sobe electrice

By octombrie 3, 2018 No Comments

   Compania Neostil va ofera solutii pentru majoritatea saunelor — sobe electrice de marca Harvia. Daca ati decis sa echipati sau sa construiti o sauna, atunci sobele electrice sunt solutia perfecta.

   Compania Harvia se ocupa cu producerea sobelor, saunelor. Compania finlandeza a devenit populara intr-o perioada de scurta de timp, chiar si in Moldova puteti gasi sobe electrice Harvia de la compania NEOSTIL.

   Sobele Harvia corespund tuturor standardelor clientilor, incepind cu indicatorii de functionalitate si terminind cu un stil perfect.

   In ceea ce priveste productia, carcasele sobelor sunt efectuate din otel inoxidabil, iar detaliile din fonta durabila. Sobele electrice sunt bine echipate cu sisteme de circulare a aerului, care la urma ei este foarte efectiva. Datorita aerului ce circula prin soba, temperatura incaperii ramine constanta pe o perioada indelungata de timp, iar Dvs economisiti la incalzirea saunei.

   Sobele electrice au un design inovator si modern, de asemenea ele sunt foarte practice. Pietrele de pe soba pot fi udate pentru a obtine aburi. Unele sobe sunt special echipate cu diverse dotari — rezervor de apa calda si telecomanda.

   Daca ati decis sa cumparati o soba electrica Harvia in Moldova, faceti alegerea corecta de care veti ramine multumit. De asemenea la noi puteti sa cumparati sobe cu lemne pentru sauna.

NEOSTIL realizeaza visurile Dvs!