Uncategorized @ro

Tipuri de piscine

By octombrie 3, 2018 No Comments

   Daca ati decis sa construiti o piscina, atunci trebuie sa fiti informat despre tipurile de piscine, care se vor potrivi pentru Dvs.

   Ce fel de piscina sa alegeti? Trebuie sa alegeti un tip de pisina, care sa va fie favorabil cerintelor Dvs.

   Pentru a alege tipul necesar de piscina, trebuie de determinat niste factori, precum:

  • dimensiunile piscinei dorite;
  • locul de amplasare a piscinei;
  • timpul anului cind piscina va fi expluatata.

   Daca ati decis sa planuiti o piscina la aer liber, atunci ea va fi expluatata doar vara. Dar daca piscina va fi amplasata in inteiorul unei incaperi, care va fi incalzita in perioada racoare, atunci piscina poate fi expluatata in orice anotimp al anului.

   Compania NEOSTIL ofera atentiei Dvs urmatoarele tipuri de piscina in Moldova:

  • Piscine monolitice;
  • Piscine poliester;
  • Piscine polipropilena;
  • Piscine prefabricate.

   Specialistii pot alege pentru Dvs tipul piscinei potrivite, de asemenea va vor si consulta. Pentru o informatie aditionala ne puteti contacta pe numarul de telefon indicat pe site.

   –Piscinile monolitice sunt foarte populare in Chisinau, ele se potrivesc de minune pentru case si vile. Asa fel de piscine au o multime de avantaje. Se poate de spus ca piscinile monolitice sunt cele mai fiabile, deoarece pentru ele nu importa schimbarea temperaturei si precipitatiile. De asemenea ele au un nivel de siguranta foarte inalt pentru diversi factori mecanici. Acest tip de piscina poate fi ornamentat cu mozaic, pe care de asemenea il puteti alege la noi.

   Piscinele monolitice de la NEOSTIL vor fi o solutie perfecta pentru case pe pamint si vile.

   –Piscine poliester –  sunt fabricate la fabrica, iar mai apoi carcasa piscinei este instalata in locul unde va fi amplasata insusi piscina. Insa, mai intii se indeplinesc urmatoarele lucrari: pregatirea de excavare, nivelarea si intarirea gaurii de excavare, instalarea si montarea conductelor, mai apoi se instaleaza carcasa piscinei in groapa de excavare. Puteti comanda piscina poliester de la compania NEOSTIL.

   –Piscine polipropilena –  este potrivita pentru cei ce doresc sa economiseasca, piscina este instalata destul de repede si este foarte usor de ingrijit, dar si are niste calitati bune de а ermetizare.

   Daca ati decis sa construiti o piscina polipropilena in Moldova, atunci adresativa companiei noastre.

   –Piscine prefabricate  se bucura de o popularitate imensa in Moldova. Datorita acestui tip de piscina, Dvs puteti organiza rapid un locusor de odihna. Piscina prefabricata nu va strica aspectul curtii, dar o va infrumuseta. O piscina prefabricata — este o bucurie pentru orice familie, de asemenea este o investitie corecta pentru cei ce iubesc odihna activa si un stil de viata sanatos.

De la compania NEOSTIL puteti alege si cumpara piscina, ce va satisface toate dorintele.